media

CIO Magazine

CIO Magazine

25.10.13

CIO Community
CIO Magazine is met afstand het hoogst gepositioneerde IT-blad van Nederland. Geen magazine over bits, bytes, nullen, maar een lezenswaardige glossy, die met pakkende artikelen, een sfeervolle lay-out en hoge kwaliteit fotografie informatietechnologie naar het hoogste bestuursniveau brengt.

CIO Magazine is een echt community-blad. Het biedt CIO’s en IT-directeuren een klankbord, een platform en het verschaft hen inspiratie en inzicht. Het magazine informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. Daarbij brengt CIO Magazine vraag (de doelgroep) en aanbod (marktpartijen) regelmatig samen.

Doelgroep CIO Magazine

CIO Magazine wordt verzonden naar de abonnees en via wisselverspreiding naar de belangrijkste CIO’s, CFO’s, CPO’s, COO’s Direct Reports, IT-Directeuren, demand- en supplymanagers, adviseurs van Nederland, alsmede naar de adverteerders. CIO Magazine verschijnt 6 maal in 2016, met voorafgaand aan de CIO Day een extra dikke special..

Lezersprofiel

De lezers van CIO Magazine zijn personen met een hoog denkniveau. Ze laten zich graag inspireren door andere sprekers uit het zelfde vakgebied, waardoor ze hun inzicht en knowhow kunnen
ontwikkelen. “De CIO is verantwoordelijk voor zeer complexe en veelomvattende zaken, die bovendien van grote invloed zijn op de bedrijfsvoering”, vertelt Hotze Zijlstra, sinds 2006 hoofdredacteur van CIO Magazine. “Hij heeft daarom behoefte aan een klankbord. Soms is dat een leverancier, maar bij voorkeur een collega. CIO Magazine voorziet in deze behoefte met interviews, CIO-rondetafeldiscussies, opinies, case-studies en meer. Waar de CIO is, is CIO Magazine.

Abonneren
U kunt via dit formulier een abonnement aanvragen op dit magazine.

 

Magazines

BoardroomIT nr 4 - Sourcing Strategy

In nummer 4 van Boardroom IT staat strategic sourcing centraal. Globalisering is een van de aanjagers van strategic sourcing. Nieuwe markten worden ontsloten en bedrijven krijgen toegang tot een breder netwerk van leveranciers en potentiële partners. Intelligente IT-systemen zorgen ervoor dat informatie nauwkeuriger is en wereldwijd sneller kan worden gedeeld. Of het nu gaat om sourcing, outsourcing, offshoring of nearshoring. Bedrijven die succesvol zijn met strategic sourcing ontpoppen zich steeds vaker tot ketenregisseur. ‘The winner takes it all’.

naar alle magazines