media

Outsource Magazine

Outsource Magazine

25.10.13

OM Community

Outsource Magazine is een autoriteit op het gebied van sourcing: van nearshoring, (far) offshoring, it outsourcing, outsource advies, BPO, HRM, klantcontact outsourcing, marketing outsourcing, administratie outsourcing, telecom outsourcing, KPO, RPO, learning outsourcing tot en met training outsourcing. Outsource Magazine informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. CIO’s, IT executives, demand-en supplymanagers, CFO’s, financieel managers en procurement officers zien Outsource Magazine als de belangrijkste bron van informatie voor een van de meest actuele topics op het gebied van Business en IT: Strategic Sourcing.

Doelgroep Outsource Magazine

Outsource Magazine wordt verzonden naar de abonnees en via wisselspreiding naar de belangrijkste CIO’s, ICT-directeuren, demand- en supplymanagers, CFO’s, CPO’s, COO’s en adviseurs van Nederland, evenals naar de adverteerders.

Lezersprofiel

De lezers van Outsource Magazine zijn CIO’s, CFO’s, CPO’s, COO’s, ICT-directeuren, Sourcing- en ITManagers met een hoog denkniveau. Ze laten zich graag inspireren door ervaring van collega’s aan de hand waarvan zij hun inzicht en know-how verder ontwikkelen. Deze sourcing community is geïnteresseerd in best practices, opinies, nieuwe theorie en in het algemeen alle informatie waarmee sourcing binnen de eigen organisatie op een hoger plan kan worden getild.

U kunt zich via dit formulier abonneren op dit magazine.

 

Magazines

BoardroomIT nr 4 - Sourcing Strategy

In nummer 4 van Boardroom IT staat strategic sourcing centraal. Globalisering is een van de aanjagers van strategic sourcing. Nieuwe markten worden ontsloten en bedrijven krijgen toegang tot een breder netwerk van leveranciers en potentiële partners. Intelligente IT-systemen zorgen ervoor dat informatie nauwkeuriger is en wereldwijd sneller kan worden gedeeld. Of het nu gaat om sourcing, outsourcing, offshoring of nearshoring. Bedrijven die succesvol zijn met strategic sourcing ontpoppen zich steeds vaker tot ketenregisseur. ‘The winner takes it all’.

naar alle magazines