media

Tijdschrift IT Management

Tijdschrift IT Management

25.10.13

TITM Community

Tijdschrift IT Management (TITM) biedt IT executives alle informatie over de relatie tussen IT en business: van innovatie met IT, architectuur en informatiemanagement tot business alignment & fusion. Er is ook veel aandacht voor performance management, project & portfolio management, innovatieve applicaties (mobility, SaaS) en de laatste IT-trends en -technologieën waarmee IT de business kan versterken. Tijdschrift IT Management informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. De combinatie van de diverse congressen en de informatie in TITM zorgt ervoor dat de IT executives het hele jaar op de hoogte blijven van hun vakgebied.

IT executives, business managers, information managers, business- & IT-architecten, applicationmanagers, managers BI & performance management, demand managers en innovatiemanagers zien Tijdschrift IT Management als de belangrijkste bron van informatie voor een van de meest actuele topics van dit moment: de samenwerking tussen business en IT.

Doelgroep Tijdschrift IT Management

Tijdschrift IT Management wordt verzonden naar de abonnees en via wisselspreiding naar de belangrijkste IT executives en adviseurs van Nederland, evenals naar de adverteerders. Tijdschrift IT Management verschijnt zes maal in 2016. In het voorjaar van 2016 zal het Jaarboek Information Trends 2016 verschijnen.

Lezersprofiel

De lezers van Tijdschrift IT Management zijn IT executives, business managers, innovatiemanagers, architecten, information- en applicationmanagers met een hoog denkniveau. Ze laten zich graag inspireren door ervaring van collega’s aan de hand waarvan zij hun inzicht en know-how verder ontwikkelen. Deze business & IT community is geïnteresseerd in best practices, opinies, nieuwe theorie en in het algemeen alle informatie waarmee de inzet van IT binnen de eigen organisatie op een hoger plan kan worden getild.

U kunt via dit formulier een abonnement aanvragen op dit magazine.

 

Magazines

BoardroomIT nr 4 - Sourcing Strategy

In nummer 4 van Boardroom IT staat strategic sourcing centraal. Globalisering is een van de aanjagers van strategic sourcing. Nieuwe markten worden ontsloten en bedrijven krijgen toegang tot een breder netwerk van leveranciers en potentiële partners. Intelligente IT-systemen zorgen ervoor dat informatie nauwkeuriger is en wereldwijd sneller kan worden gedeeld. Of het nu gaat om sourcing, outsourcing, offshoring of nearshoring. Bedrijven die succesvol zijn met strategic sourcing ontpoppen zich steeds vaker tot ketenregisseur. ‘The winner takes it all’.

naar alle magazines