Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
events@ictmedia.nl, redactie@itexecutive.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
Slide
PlayPlay
01

Wat wij doen

Wat wij doen

Wij faciliteren kennisuitwisseling tussen beslissers op IT- en digitaal gebied, zoals CIO’s, CDO’s en leden van RvB’s en RvC’s. Ook brengen wij vraag- en de aanbodzijde van de markt bij elkaar via informeel netwerken, sessies en onze media.

Vanuit ons nieuwe thuis aan de Magistratenlaan in Den Bosch organiseren wij rondetafelsessies, evenementen (zoals CIODAY), workshops en exclusieve diners. Daarnaast organiseren wij diverse award-uitreikingen. Via CIO Magazine en IT Executive en onderzoeken, bieden wij verdieping en inzicht in trends en ontwikkelingen.

02

Voor wie

Voor wie

Wij ontlenen ons bestaansrecht aan het bedienen van community’s in het IT- en algemeen-bestuurlijke speelveld. Door digitalisering, globalisering en veranderende bestuurs- en businessmodellen hebben beslissers meer dan ooit behoefte aan een onafhankelijk platform op hoog niveau.

Dat zien we terug in de groeiende bereidheid van onze doelgroep om inhoudelijke bijdragen te leveren aan onze uitgaven, events en rondetafelsessies.

03

Events

Events
Onderwerpen als innovatie, transformatie, data, leiderschap en ecosystemen komen terug tijdens diverse evenementen die ICT Media gedurende het gehele jaar faciliteert. Je kunt onze agenda hier vinden. Denk aan rondetafelsessies, summits en workshops. Daarbij organiseren we thematisch ingestoken langlopende programma's zoals de zoektocht naar de High-Performance Digital Organisation (HPDO). Ook verzorgen we internationale programma's zoals Leading lights boardroom, Cloud Boardroom en IQ Boardroom.

Innovation Summit & Dinnershow

CIO&CDO Insights

CIODAY

Innovation Summit & Dinnershow

De Innovation Summit & Dinnershow brengt technologieleiders uit diverse sectoren samen om in een vertrouwde setting visie, kennis en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld over het verankeren van innovatie in de kern van de bedrijfscultuur, het implementeren van nieuwe werkwijzen, omarming van baanbrekende technologieën en het geheim van een succesvolle organisatieverandering.

Ga naar de website-voor meer informatie.

CIO&CDO Insights

Wat is het geheim van succesvolle digitale transformaties? Je hoort het tijdens CIO&CDO Insights!

Dit evenement combineert op 23 juni vanuit de studio in een gloednieuw format het beste van succesvolle evenementen als CDODAY, het Jaarcongres Innovatie & Transformatie en themagerichte evenementen rondom technologie, data, sourcing en leiderschap.

Ga naar de website van CIO&CDO Insights voor meer informatie.

CIODAY

CIODAY is een jaarlijks netwerk evenement voor de top van de vraagzijde van de IT-markt. Dit evenement is de jaarlijkse bijeenkomst voor meer dan 650 CIO’s, IT VP’s en / of IT-directeuren. Zoals onze statistieken laten zien, is de kant van de koper altijd buitengewoon goed vertegenwoordigd (ongeveer 70 procent).

Naast plenaire sessies met sprekers van wereldklasse worden de dagen gekenmerkt door inspirerende collegasessies, interactieve rondetafelgesprekken, diepgaande expertsessies en de jaarlijkse aankondiging van de CIO of the Year Award.

Ga naar de CIODAY-website voor meer info.

Media

CIO TV

Iedere vrijdag zenden we live CIO TV uit vanuit een sfeervolle studio in Brabant. Hosts Rob Beijleveld (CEO – ICT Media & Publisher CIO Magazine) en Hotze Zijlstra (Editor-in-chief) gaan in gesprek met top level CxOs and content matter experts.

IT Executive

Met ons platform IT Executive bereiken wij een brede doelgroep van beslissers op C-niveau bij de grootste bedrijven en instellingen in ons land met affiniteit voor IT, digitalisering, sourcing en leiderschap.

IT Executive biedt nieuws, achtergrond en opinie, maar is met nadruk geen breed portaal voor ICT-nieuws – daarvoor zijn talloze andere kanalen. De website biedt verhalen van onze redactie, bijdragen van externe auteurs en partners – inhoud die deels ook in CIO Magazine verschijnt.

IT Executive nieuwsbrief

Onze verhalen in je mailbox? Wekelijks sturen wij je de IT Executive nieuwsbrief met de agenda van onze rondetafels en events.

Awards

CIO of the Year Award
Uitgereikt op CIODAY

De CIO of the Year Award heeft tot doel erkenning te geven aan de best presterende CIO van het jaar. Deze wordt lid van de CIO of the Year Association. De winnaars van de CIO of the Year Award waren dat jaar precies de juiste persoon, met de juiste aanpak, binnen de juiste context. Tezamen beschikken ze over een unieke mix aan competenties en inzicht, waarmee we onze organisaties, het IT-speelveld en misschien zelfs de wereld verder kunnen helpen.
Meer over de CIO of the Year Award

CIO Magazine Innovation Award
Uitgereikt op de Innovation Summit & Dinnershow

De CIO Magazine Innovation Award is een prijs voor innovatie. De awards zijn een initiatief van ICT Media, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. “Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen”.
Meer over de CIO Magazine Innovation Award.

Contact


+31 (0)73 614 00 70


info @ ictmedia.nl
sales @ ictmedia.nl